fbpx

The Care Hub – comunități de încredere pentru toate vârstele

Într-o lume în care vârstnicii nu primesc mereu grija de care au nevoie și se descurcă, de cele mai multe ori, singuri cu problemele pe care le au, The Care Hub le vine în ajutor.

The Care Hub este un centru de îngrijire pentru bătrâni la domiciliu din Timișoara, București și Cluj, care își propune construirea comunităților de încredere pentru toate vârstele. Ei conectează familiile care au nevoie de sprijin acasă cu îngrijitori de încredere și cu experiență.

Mona Moldovan, fondatoare și CEO al The Care Hub, a povestit despre cum a înființat centrul de îngrijire și a oferit detalii despre acesta.

Sursa foto: The Care Hub

Cum v-a venit ideea să înființați The Care Hub?

The Care Hub este inspirat de bunica mea. Centrul de îngrijire este inspirat de bunica mea. A fost o persoană activă mulți ani după pensionare, având grijă de noi, nepoții, în timpul vacanțelor, de grădina și de casa ei. Avea mereu ceva de făcut, iar aceste activități îi dădeau un rost.

Din păcate, mulți pensionari nu își găsesc un rost după ce încetează lucrul. Și, prin urmare, a apărut întrebarea – cum putem oferi o muncă cu sens pentru pensionari, astfel încât aceștia să continue să rămână activi?

Răspunsul a venit tot de la bunica mea. În ultimii ani de viață s-a mutat la mătușa mea și am văzut cât de dificil a fost pentru ea din punct de vedere emoțional. Mi-aș fi dorit să existe o modalitate de a o ajuta să trăiască mai mult timp în propria casă. Și asta este ceea ce facem acum – ajutăm vârstnicii să îmbătrânească în confortul propriei case, conectându-i cu îngrijitoare și asistente medicale verificate riguros.

Care este țelul vostru?

Avem un dublu țel, deoarece ne dorim să ajutăm vârstnicii să îmbătrânească în confortul propriei case, dar și să creăm oportunități de muncă demnă pentru îngrijitoare și asistente medicale de orice vârstă, multe dintre ele pensionare.

Ce tipuri de servicii oferiți persoanelor în vârstă?

Oferim două categorii de servicii la domiciliu: servicii de îngrijire pentru vârstnici și servicii medicale. Serviciile de îngrijire oferite sunt compania, sprijinul la igiena personală, cumpărăturile, însoțirea în oraș sau curățenia ușoară. Acestea sunt menite să îmbunătățească calitatea vieții persoanelor în vârstă. Serviciile medicale oferite ajută persoanele care nu pot sau nu doresc să se deplaseze la spital să poată beneficia de îngrijire medicală de calitate în confortul propriei locuințe.

Sursa foto: The Care Hub

Cum sunt selectați și pregătiți cei care oferă serviciile pentru bătrâni?

Partenerii de îngrijire trec printr-un proces riguros de selecție, pe parcursul căruia au un interviu cu 2 membri ai echipei The Care Hub. Verificăm referințele, certificările și calificările deținute, adeverința medicală și certificatul de integritate comportamentală. Partenerii urmează și un curs digital de onboarding atunci când încep activitatea de colaborare cu noi, urmând a fi invitați și la sesiuni față în față, mai ales acum când nu mai sunt restricțiile stricte COVID.

Calitatea serviciilor și atitudinea partenerilor de îngrijire sunt evaluate de clienți după fiecare vizită, ceea ce aduce un plus de încredere în abilitățile colaboratorilor noștri.

Cum se pot face rezervările pentru vizitele la domiciliu?

Rezervarea vizitelor se face prin intermediul aplicației mobile The Care Hub – care face îngrijirea la domiciliu la fel de simplă ca o călătorie cu Uber! Pentru mai multe detalii puteți descărca aplicația.

Distribuie:

Diana Moțoiu

Diana Moțoiu

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!