fbpx

Teatrul Național Timișoara vine, din nou, la voi acasă

Continuă seria de „Întâlniri la voi acasă” și săptămâna aceasta! Teatrul Național din Timișoara propune încă trei spectacole pe canalul de Youtube, miercuri, vineri și duminică!

  • Vorbește cu mine!-miercuri, 8 aprilie, de la ora 20

Spectacolul este confesiunea a cinci actori eliberați de constrângerile personajului. Cinci actori, care, cu umor, curaj și delicatețe, vorbesc despre viață, teatru și despre irepetabila întâlnire din fiecare seară cu publicul.

  • Hamlet-vineri, 10 aprilie, ora 20

Unul dintre marile texte ale teatrului universal, scris de Shakespeare, spectacolul este creat de regizoarea Ada Lupu Hausvater, pe traducerea „remix” semnată de Peca Ștefan. Acestui Hamlet, care trăiește într-o lume extraordinare de asemănătoare cu a noastră, îi răspunde live Bean MC, liderul trupei Subcarpați. Spectatorii vor descoperi în interiorul poveștii destinul unui om neintoxicat de compromisuri și falsitate.

  • Sarea în bucate-duminică, 12 aprilie, ora 20

După textul lui Petre Ispirescu, acest spectacol este dedicat copiilor de toate vârstele. Plin de culoare, este o aventură minunată, în care oricine intră, află câte ceva despre prietenie, iubire și despre gustul adevărului.

Nu uitați, toate înregistrările spectacolelor difuzate pe canalul de Youtube al Teatrului Național din Timișoara sunt disponibile până la 1 mai 2020.

*Fotografii: Adrian Pîclișan/TNTm  

Distribuie:

Anitta Pelin

Anitta Pelin

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!