fbpx

Teatrul Național din Timișoara inaugurează Stagiunea CLOUD

Lorena Păcurar
Lorena Păcurar
Vocile-orasului-Foto-Adrian-Piclisan

Teatrul Național din Timișoara va lansa mâine, de la ora 19:00, Stagiunea CLOUD – dedicată iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de spectacol. Prin intermediul Stagiunii CLOUD, publicul virtual poate fi alături de noi și de publicul din sala de spectacol, indiferent de locul unde s-ar afla.

Spectacolul reprezintă o continuitate a atelierelor organizate de Teatrul Național în anul 2019, când actorii Teatrului Național și persoane cu dizabilități de auz au lucrat și învățat împreună cum să comunice prin limbajul dansului, în lipsa cuvântului. Spectacolul Vocile orașului – Central Park „explorează trupul ca instrument de comunicare într-o lume lipsită de simțul auzului și redeschide modalități de a fi împreună în interiorul limbajului non-verbal.”

Foto: Adrian Pîclișan

Spectatorii virtuali vor putea fi alături de cei fizici la premiera spectacolului de teatru-dans Vocile orașului – Central Park, marca celebrului coregraf francez de origine maghiară Fren_Ak. Din distribuție fac parte: Alina Ilea, Daniela Bostan, Laura Avarvari, Flavia Giurgiu, Cătălin Ursu, Raul Lăzărescu, Marin Lupanciuc, Răzvan Ciocoi și Mario Grizea, cu participarea dansatoarei Erika Vasas.

Vocile orașului – Central Park reprezintă un proiect cultural cuprins în programul cultural prioritar TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Articole recente

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!