fbpx

Social & Learning for Students

Miruna Tiuca
Miruna Tiuca
aae94ed159a22ab5a4d4282dcf0f7188

Doi elevi din Câmpulung Moldovenesc au creat un grup pe Facebook, unde tineri olimpici din toată țara sunt dornici să ofere meditații gratuite elevilor care se pregătesc pentru Bacalaureat si pentru admiterea la facultate. Mihai Donisan și Andrei Debren sunt cei doi tineri care au pus bazele grupului “Social and Learning for Students”, o inițiativă prin care învățământul online devine interactiv. Acest lucru se întâmplă prin implicarea atât a elevilor olimpici, cât și a celor care doresc să își îmbunătățească cunoștințele sau să se dezvolte pe plan personal.
Elevi din toată țara sunt invitați să se înscrie pe grupul de Facebook „Social&Learning for Students”, acolo unde vor afla toate detaliile despre program, materiile și temele discutate în cadrul proiectului.
Interviul este realizat de Miruna Tiuca.

Show less

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Articole recente

Final de capitol: studenția în pandemie

Poveștile, gândurile și impresiile absolvenților PFC Minunata viață de student… E perioada în care trăiești fiecare moment la o intensitate uriașă. Pășești spre necunoscut, începi

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!