fbpx

ROSurse.ro – sprijin pentru medici și producătorii de echipamente medicale

Mai mulți voluntari din diverse domenii și-au unit forțele pentru a sprijini cadrele și instituțiile medicale și au creat platforma digitală ROSurse.ro. Platforma asigură contactul între producătorii de echipamente medicale și de protecție și instituțiile medicale. 

Platforma ROSurse.ro este gratuită și, de joi, poate fi accesată. Aici pot fi găsite informații despre distribuitorii de echipamente medicale, despre situația spitalelor din România în contextul pandemiei cu Covid-19 și despre partenerii proiectului.  

Orice producător, dar și orice persoană care are o formă juridică se poate înscrie pe platformă și poate contribui la distribuirea de echipamente sau de resurse care pot fi de folos pentru spitalele din România. 

Site-ul are o secțiune de informații utile unde pot fi găsite toate documentele necesare celor care doresc să se implice: procese verbale de predare de la donator la spital și contracte de sponsorizare. De asemenea, la aceeași secțiune se pot găsi infografice referitoare la drepturile cadrelor medicale, la modul în care funcționează telemedicina și multe alte date juridice. 

O secțiune video este disponibilă celor care accesează platforma RoSurse.ro și oferă informații importante de prevenție și protecție, venite din surse oficiale și de la cadrele medicale. 

Partenerii platformei sunt: The future is now, Viața din sângele meu, Craft 3D, Te Miri Ce, Licitația.ro, Terme, RedBill și EEN Ro Boost. 

Distribuie:

Dan Cardaș

Dan Cardaș

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!