fbpx

PolyMore – Reshaping the future of plastic waste

Noul program PolyMore vine în ajutorul industriei reciclării, folosindu-se de inteligența artificială și alte componente care până acum nu au fost abordate.

Acesta este un Start-up care rezolvă problema produselor ce conțin plastic contaminat. Echipa PolyMore formată din Cristi Pogan-inginer, Victor Baerle-chimist, Vlad Mocan-inginer electronist, Iohana Măceșanu-economist, a identificat problema cu care ne confruntăm și a venit cu soluția. Pentru ei, tehnologia este pe primul loc, deoarece tot acest proces de sortare se realizează printr-un algoritm, ulterior fiind implementat pe o cameră cu raze UV ce ajută la îmbunătățirea procesului de sortare.

Munca a devenit o pasiune, câștigând astfel unul dintre cele 5 premii ale programului Innovation Labs și competiția de idei de business orientate către viitor – Future Makers 2020!

Au lucrat din greu pentru ca ideea lor să devină realitate, au fost responsabili și au încercat să nu neglijeze mediul înconjurător, îndemnându-i și pe cei din jur să participe la activitățile lor de ecologizare.

Evenimentele lor au luat amploare, reunind astfel, mulți tineri cu dorința de a ajuta, oferindu-le oportunitatea de voluntariat, de implicarea în comunitatea lor și de asumare a unui viitor sănătos mediului înconjurător.

Nu putem decât să-i felicităm pentru activitatea desfășurată de ei, să le urăm mult succes și să le fim alături, căci doar împreună putem aduce schimbarea.

“Vrem să inovam industria reciclării din România și să prevenim dificultățile care pot apărea în procesul de reciclare. Produsul pe care îl dezvoltam ne va schimba viața tuturor, desigur #înbine.“- Iohana Măceșanu

Distribuie:

Bianca Prisacară

Bianca Prisacară

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!