fbpx

O altă lume

Nicoleta Graur
Nicoleta Graur
nico4

Când a venit pandemia, m-am mutat pentru prima dată la sat. Nu a fost cel mai ușor pas. Dar odată cu această decizie, am descoperit o altă lume: aer mai curat, spațiu mai mult față de micul meu apartament din oraș și mai multă bucurie. Am putut să citesc mai mult, să mă desprind de proastele obiceiuri și să mă bucur de ce mă înconjoară. Până la urmă, nu a fost o decizie rea. Așa că am decis să împart și cu voi câteva momente imortalizate, pentru a vă arăta o parte din activitățile mele zilnice. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Articole recente

De ce este 1 Martie o zi atât de specială?

1 Martie reprezintă data simbolică a Mărțișorului, tradiție românească păstrată încă de pe vremea daco-tracilor. Se spune că sărbătoarea mărțișorului a apărut pe vremea Imperiului

Alimentația în perioada pandemiei

Alimentația nesănătoasă, în combinație cu sedentarismul și cu un regim de activitate fizică redusă, a cauzat în perioada pandemiei efecte negative asupra sănătății noastre fizice

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!