fbpx

Nouă provocare pentru studenții de la Științele Economice!

YAA-Young Accountants Association vă invită la cea de-a V-a ediție a proiectului „Economia în limbaj studențesc”. Concursul se adresează tuturor studenților de la licență, pasionați de acest domeniu aflat în continuă schimbare și care ar dori să-și exprime punctul de vedere.

Sesiunea de comunicare va fi organizată în acest an printr-o videoconferință, unde participanții își vor putea prezenta lucrările. Juriul care le va evalua va fi constituit din reprezentanți ai mediului academic, dar și din parteneri ai mediului de afaceri.  

Prin participarea la acest concurs, studenții își vor aprofunda competențele de cercetare științifică în domeniul economic, dar vor putea să își dezvolte și inteligența emoțională și abilitățile de comunicare în contextul impus de Covid-19. Printre premii se numără și șansa de a publica în revista „Contabilitate, Expertiză și Auditul Afacerilor”- CECCAR.

Maria Țica, vicepreședinte Young Accountants Association, a declarat că „asociația noastră s-a adaptat situației și astfel concursul mult așteptat va avea loc în format online, în data de 12 mai 2020, începând cu ora 11:00. Mă bucur că voi putea «întâlni» participanți neînfricați din toate colțurile țării, inclusiv de la vecinii noștri din Republica Moldova. De asemenea, suntem recunoscători partenerilor care au răspuns cu entuziasm inițiativei noastre și suntem siguri ca aceștia vor reuși să ne inspire prin propriul lor exemplu de viață sau carieră. Îmi doresc ca „Economia în limbaj studențesc” să reprezinte o primă treaptă pe scara carierei viitorilor economiști și cred cu tărie ca această ediție digitalizată va fi o experiență cu adevărat unică.”

Înscrierea la competiție se realizează prin completarea unui formular, până în 07.05.2020, iar în ceea ce privește redactarea lucrărilor, studenții vor avea în vedere anumite criterii, care se regăsesc în acest regulament.

Distribuie:

Anitta Pelin

Anitta Pelin

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!