fbpx

Muzica, arta, teatrul și filmul s-au reîntâlnit, Launmomentdat în parc

Ce se întâmplă atunci când muzica, filmul și teatrul se îmbină? Ai ghicit! Un super festival. Parcul Regina Maria din Timișoara a fost acaparat de pasionații de muzică, teatru sau film. Între 10-12 iunie a avut loc a V-a ediție a festivalului „Launmomentdat în parc 2022”. Intrarea a fost liberă pentru a petrece timp de calitate alături de peste 30 de artiști internaționali și în vogă.

Atmosfera a fost fantastică. Pe lângă muzica bună, publicul s-a putut bucura și de filme precum „The Sound of Belgium” sau „French Waves”. Și zona de teatru a fost plină. S-a stat ochi și urechi la reprezentația pieselor de teatru. Și asta nu e tot! În cadrul festivalului a avut loc și un târg de viniluri. Colecționarii au putut admira unicitatea discurilor de vinil.

Am stat de vorbă cu câțiva participanți pentru a afla ce părere au despre acest festival care are loc Launmomentdat în parc, pentru a cincea oară.

„Am venit la festival din dorința de a vedea ce se întâmplă, pentru că mi s-a părut interesant conceptul. Ceva mai underground. Îmi place să știu că mai sunt oameni care ascultă reggae roll și sunt interesați de viniluri”, ne-a spus Mălina.

„Am venit pentru că eram interesată de acest festival de ceva timp. Am auzit că o să fie un line-up bogat și multe alte momente artistice. Am fost plăcut surprinsă de atmosferă și de numărul de oameni interesați. Chiar cred că au reușit cu succes să aducă la un loc muzica, arta și teatrul, creând un mediu liniștit unde te poți relaxa”, ne-a mărturisit Maria.

Launmomentdat în parc face parte din programul Timișoara 2023 – Capitală Culturală Europeană și este finanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara.

Launmomentdat în parc este un festival internațional care a luat naștere în 2016 la Timișoara, iar muzica, teatrul, arta și filmul au făcut ca fiecare ediție să fie de neuitat.

Sursă fotografii: Facebook / Laaunmomentdat

Distribuie:

Iuliana Bejnariu

Iuliana Bejnariu

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!