fbpx

Intră în atmosfera Halloween-ului la tine acasă

Cu toții știm că duminică, 31 octombrie, este Halloween-ul, „sărbătoare” ce înseamnă costume înfricoșătoare, machiaje spectaculoase, dar și preparate sau băuturi pregătite special pentru acest eveniment. Pandemia a oprit organizarea de petreceri tematice de Halloween, însă nimic nu ne oprește să intrăm în această atmosferă tematică.

În ceea ce privește transpunerea în spiritul Halloween-ului, cea mai bună alternativă în acest context pandemic este lumea filmului. Astfel, vă expunem câteva idei de filme tematice de Halloween, pe care le puteți viziona fără a merge la cinema. În funcție de preferințe, puteți alege filmul dorit, iar dacă aveți alături un dovleac scobit cu o lumânare în el, cu siguranță o să simțiți spiritul acestei sărbători.

Dacă vă plac comediile, „Hubie Halloween” (2020) poate fi o variantă de film tematic pentru această „sărbătoare”. Filmul îl prezintă pe Hubie Dubois, un personaj pe seama căruia se amuză atât copiii, cât și adulții. Se întâmplă ceva special în toiul nopții și depinde de Hubie să salveze Halloweenul.

„Hansel & Gretel: Vânătorii de vrăjitoare”  (2013) este un filmul potrivit pentru amatorii de fantezie și acțiune. Pelicula reprezintă o continuare a basmului folcloric german „Hansel și Gretel”, în care frații titulari sunt acum crescuți și lucrează ca duo de exterminatori vrăjitori pentru închiriere.

Dacă vreți să vă întoarceți puțin în timp și să urmăriți un film de groază și dragoste, vă recomandăm Dracula (1992), care o să vă facă cunoștință cu un conte ce vine în Londra pentru a seduce logodnica avocatului său Jonathan Harker. Dr. Van Helsing, vânător de vampiri, își dorește să pună capăt acestei nebunii.

Ultima propunere este „The Craft” (1996) sau „Clubul Vrăjitoarelor” – un film de groază-comic-dramatic american, ce se bazează pe un grup de patru fete care urmăresc vrăjitoria pentru câștigul lor, dar întâmpină repede repercusiuni negative.

Cele prezentate au fost doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în seara de Halloween. Filmele le puteți găsi pe Netflix sau online, pe alte site-uri. Bucurați-vă de atmosfera specifică acestei „sărbători”, mai ales dacă vă place anotimpul în care ne aflăm. Vizionarea unui film este mereu relaxantă și de bun augur după o zi stresantă sau după o serie de cursuri.

Distribuie:

Alexandra Pîrlea

Alexandra Pîrlea

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!