fbpx

Filme pe care le așteptăm cu nerăbdare în 2023

Ce filme vor mai apărea anul acesta? 2023 are potențialul de a deveni unul dintre cei mai buni ani pentru cinematografie, întrucât aduce atât completări ale unor francize mult îndrăgite de fani, cât și remake-uri ale unor filme, adaptări ale unor cărți sau chiar ale unor jocuri video. Iată mai jos lista cu favoritele noastre, alături de datele anunțate pentru lansare în România. 

„The Super Mario Bros Movie” – 7 aprilie

Nu mai e nevoie de niciun fel de prezentare pentru această adaptare cinematografică a jocului video. Indiferent dacă te-ai jucat vreodată un joc din seria Super Mario sau nu, este imposibil să nu îi recunoști pe cei doi protagoniști. Filmul urmărește povestea instalatorului Mario și a fratelui său, Luigi, care pornesc într-o aventură pentru a o salva pe prințesa Peach.

foto: pixabay.com

„The Little Mermaid” – 26 mai

„Mica sirenă”, una dintre cele mai frumoase și cunoscute povești ale lui Hans Christian Andersen, s-a bucurat de mai multe adaptări pentru marele ecran pe parcursul anilor. În primul trailer pentru noul film, care a apărut în luna septembrie a anului trecut, sunt prezentate Regatul de Sub Apă și Ariel, interpretată de actrița Halle Bailey.

foto: variety.com

„Asteroid City” – 23 iunie

Noul film al lui Wes Anderson este plin de actori celebri precum Tom Hanks, Margot Robbie, Edward Norton, Scarlett Johansson, Steve Carell și mulți alții. Regizorul este foarte cunoscut pentru stilul aparte, concentrându-se pe simetrie și culori. Pelicula va urmări povestea unor părinți și elevi care se adună într-un oraș fictiv american din deșert pentru tot felul de competiții școlare.

foto: imdb.com

„Barbie” – 21 iulie

Păpușile Barbie s-au bucurat și încă se bucură de un succes imens încă de la lansarea primei păpuși în anul 1959, iar în anul 2023 aceasta va apărea și pe marile ecrane într-un film live-action. Margot Robbie va juca rolul principal, iar Ryan Gosling îl va interpreta pe Ken în unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui an. 

foto: imdb.com

„Oppenheimer” – 21 iulie

Chiar dacă va fi lansat în cinematografe în aceeași zi cu „Barbie”, „Oppenheimer” este un film mult mai întunecat. Acesta urmărește ascensiunea fizicianului J. Robert Oppenheimer, interpretat de Cillian Murphy, și rolul său în dezvoltarea bombei atomice. Regizorul Christopher Nolan se află la prima sa incursiune în genul biopic.

foto: wikipedia.org

„Dune: Part Two” – 3 noiembrie

„Dune” a fost unul dintre cele mai apreciate filme ale anului 2021, atât de public, cât și de critici, fiind ovaționat timp de 8 minute la Festivalul Internațional de la Veneția. De aceea, „Dune: Part Two” este unul dintre cele mai anticipate filme din acest an. Printre actorii pe care îi vom vedea pe marile ecran se numără Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Javier Bardem și Zendaya, care este listată cu un rol principal în noul film.

foto: hotnews.ro

„Wonka” – 15 decembrie

Willy Wonka revine pe marile ecrane, iar de această dată este interpretat de Timothée Chalamet. Pelicula va spune povestea tânărului Wonka înainte de a deschide fabrica de ciocolată. Fanii așteaptă cu nerăbdare să îl vadă pe Timothée jucând acest rol, întrucât el este considerat unul dintre cei mai buni actori ai generației noastre.

foto: imdb.com

Author

Distribuie:

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!