fbpx

Ești amator de cinema? Hai la Reșița!

Muzeul Cineastului Amator din Reșița este un loc numai de vizitat pentru orice cinefil! Este o inițiativă privată care are ca scop cercetarea şi readucerea în atenţia publicului a mişcării de cineamatorism. Muzeul e unic în țară, și înființat de Andrei Bălărău, care se ocupă de proiect încă de când era student.

În vizită la Muzeul Cineastului Amator, am putut vedea o colecție impresionantă de aparatură utilizată de cineamatori, dar și o serie de piese care au legătură cu industria și cultura cinematografică. Andrei Bălărău ne-a vorbit despre ce putem face în cadrul unei vizite, dar și despre cum a luat naștere muzeul. Iată mai multe detalii în clipul de mai jos.

Distribuie:

Diana Moțoiu

Diana Moțoiu

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!