fbpx

Elementele naturii și ale design-ului, în armonie la „One Night Gallery & RIZI”

5/5

Focul, apa, aerul și pământul vor întâlni punctul, linia, forma și planul, la expoziția “One Night Gallery & RIZI“. Organizată de NEW MEDIA ART, expoziția va avea ca temă elementele și înfățișează modul în care design-ul și natura se întâlnesc.

În perioada 22-24 octombrie, între 18:30 și 22:30, în parcul Iulius Garden, vizitatorii vor găsi 11 instalații artistice care le vor oferi o experiență multisenzorială, prin lumină, sunet și mișcare. Dintre care amintim: o reinterpretare vizuală a focului printr-o construcție arhitecturală sau instalații interactive care permit publicului să se joace cu ideea de comuniune a apei cu focul; instalații cu vapori de apă care se joacă prin culoare sau cu lumină care se modifică în funcție de mișcările făcute de vizitatori. 

Participarea este gratuită. Menținerea unei distanțe sigure față de cei din jur și purtarea măștii de protecție sunt obligatorii pe întreg parcursul expoziției.

Distribuie:

Darius Jora

Darius Jora

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!