fbpx

Donează sânge pentru un copil- Implică-te și schimbă destine

Darius Marc
Darius Marc
74238121_1347089565472667_7706996217678397440_o

Atunci cand poti da o mână de ajutor celor de lângă tine sau mai ales când poți salva viața unor oameni, implică-te cu drag! Donarea de sânge este un subiect din ce în ce mai sensibil în rândul tinerilor. Au început astfel să apară diferite campanii de încurajare a studenților să facă acest act onorific.

Asociația „Academia Mămicilor” organizează lunar o campanie de donare de sânge în rândul studenților, coordonată de Gabriela Cigan. Principalii beneficiari sunt copiii internați la secția de hemato-oncologie, care au o nevoie de mult sânge pentru a putea face față bolii. 

         Studenții nu sunt foarte receptivi când vine vorba despre donarea de sânge, motiv pentru care „Academia Mămicilor” încearcă să motiveze donatorii prin gustări sau vouchere pentru fitness. Fiind o nevoie mare de sânge, studenții sunt încurajați să răspundă afirmativ acestei provocări. Următoarea campanie se desfășoară la „Centrul Regional de Transfuzie Sangvină” din Timișoara în 12 decembrie, începând cu ora 8:30. Pentru a evita aglomerația, vă puteți înscrie pe site-ul www.academiamamicilor.com.

Haideți să dovedim împreună ca faptele pot spune mai mult decât cuvintele și să ajutăm acești copii în problemele lor. Ne vedem pe 12 decembrie, cu bucurie, să salvăm vieți! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Articole recente

Final de capitol: studenția în pandemie

Poveștile, gândurile și impresiile absolvenților PFC Minunata viață de student… E perioada în care trăiești fiecare moment la o intensitate uriașă. Pășești spre necunoscut, începi

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!