fbpx

De 2 ani răspândim Binele!

Am crescut împreună și datorită vouă, celor care au continuat să facă bine, în ciuda obstacolelor care au apărut în cale. Am cunoscut și am povestit frumos, mult și bine. Dar nu ne oprim aici. Călătoria continuă.
Vă mulțumim că ne-ați fost alături și ne dorim să începem tot împreună noul capitol! ❤️

Am adunat câteva gânduri de la colegii noștri despre experiența lor în cadrul proiectului și câteva urări de bine. Să aruncăm un ochi:


Îmi place să spun că În Bine este proiectul meu de suflet. L-am văzut crescând zi de zi, timp de 2 ani, și mă bucur că am putut să îl privesc cum evoluează (alături de cei implicați) chiar în propriile mâini. Cum fiecare poveste prinde glas prin vocea celui care o scrie, cum fiecare text are puterea de a schimba lucruri.

Văd oameni zâmbind și relatând cu o sclipire în ochi despre viața lor, despre binele pe care îl fac în lume, simt energia pozitivă și entuziasmul fiecărui cuvânt spus și sunt martoră la modul în care binele încă reușește să se strecoare și să își facă loc în gânduri, locuri și visuri. În oameni. 

Ne-am propus să contribuim la schimbare prin scris și fapte bune. Vreau să cred că am reușit până acum. Pasiunea, răbdarea, dorința și creativitatea sunt elementele care ne definesc cel mai bine munca. Și chiar am muncit. Cu drag. Numai așa se poate. Ne-am bucurat de fiecare moment. Am împărtășit experiențe, cunoștințe.

Am învățat să trăiesc fără regrete și să fac doar ce îmi aduce bucurie și împlinire. Cum e scrisul. Am învățat multe despre mine și despre oameni în acest timp. Aici e unul din locurile unde mă simt bine cu mine și cu ceilalți.

Să continuăm pe același ton cu binele acesta, că tare avem nevoie de el. La mulți ani, În Bine!

Lorena Păcurar – redactor-șef


Să scriu la În Bine a fost cea mai mare bucurie a mea! M-a crescut, m-a învățat, m-a ajutat, mi-a adus oameni, am legat prietenii și am doborât mitul că nu se întâmplă lucruri frumoase.

M-a responsabilizat, mi-a arătat că pot sta nopți întregi atunci când sunt pasionată, că pot lupta cu oricine dacă e în joc echipa mea și că fiecare pas mic pe care îl făceam pentru mine și pentru voluntari, a reușit să ne transforme în persoane integre, creative și cu rezultate foarte bune.

Sunt mândră de ei, sunt mândră de mine, sunt bucuroasă că am reușit împreună să răspândim binele și asta îmi doresc și pentru noua redacție! Să crească la fel de frumos, să lucreze cu la fel de mult entuziasm și să creadă în forța binelui! La mulți ani, Binele meu! Mulți, mulți!

Anitta Pelin – redactor


Voluntariat, oameni care vor să schimbe lumea, pasiune și multă muncă. Sunt doar câteva cuvinte care definesc „În Bine”, locul în care se promovează faptele bune și locul în care te dezvolți. Sunt deja doi ani de când facem asta și am crescut foarte mult. De la o echipa de 3-4 oameni, am ajuns la tot mai mulți doritori care vor să se implice. 

Prin „În Bine” am crescut și eu foarte mult. Textele parcă au mai mult sens acum, sunt scrise cu mai mult curaj, iar ideile curg altfel.

La mulți, mulți ani, În Bine! We rock!

Erika Iszlai – redactor


Pe mine voluntariatul m-a schimbat. Mă face să cred că există o fărâmă de bine în ceilalți, dar și în mine. Voluntariatul la În Bine îmi dă ocazia să mă implic. Îmi dă ocazia să descopăr oameni frumoși, care fac lucruri la fel de frumoase. În Bine mă face să cred că pot contribui cu ceva, că pot schimba lucruri, iar asta este una dintre cele mai bune oportunități pentru un mic reporter, tânăr și neliniștit.

La mulți ani, scumpa noastră revistă, pentru că ne faci să vedem binele în oameni, dar și în noi!

Daiana Rob – voluntar


,,Good things can still happen in the midst of chaos’’- asta mi-am zis când am văzut prima oară revista. O gură de aer proaspăt, într-o mare de haos. La mulţi ani, În Bine! Să răspândeşti mult timp de acum încolo, pur şi simplu…binele!

Mihaela Zielonka – voluntar


O revistă ce face și caută binele în orice, împlinește azi 2 ani de la înființare. La mulți ani plini de bine! La mulți ani, În Bine!

Alexandra Pîrlea – voluntar


La mulți ani revistă faină, În bine!! La cât mai multe articole mișto și la cât mai multe experiențe frumoase împreună!

Ioana Mihai – voluntar 


La mulți ani revistei care de 2 ani face lumea un loc mai bun! La mulți ani, În Bine!

Diana Moțoiu – voluntar


Doi ani de când răspândește binele și îi învață pe oameni să fie mai buni. La mulți ani, În Bine!

Andreea Popa – voluntar

Distribuie:

În Bine

În Bine

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!