fbpx

Aniversarea Binelui

Anitta Pelin
Anitta Pelin
82826443_3419499898091284_8545379872581615616_n

Anul trecut, pe 8 noiembrie, pășeam plini de entuziasm spre această „nebunie” a binelui. Ne-am dorit de la început să răspândim faptele bune, proiectele și oamenii care se implică activ în comunitatea timișeană și nu numai.

Acum, la un an distanță ne mândrim cu zeci de materiale despre acești oameni minunați, șase numere ale revistei, două evenimente unde voluntarii și organizațiile au povestit și, sperăm noi, o comunitate care ne duce mesajul mai departe.

Suntem foarte mândri că suntem mesagerii binelui, mulțumim voluntarilor noștri și vă mulțumim că ați fost alături de noi până acum!

Iată câteva gânduri ale voluntarelor noastre:

M-am gândit foarte mult la ce o să spun când În Bine o să facă un an. Recunosc… nici acum nu știu ce să spun. Pentru mine, acest proiect e aventura vieții mele. E cea mai mare provocare, atât profesională, cât și personală. M-a ajutat să-mi depășesc multe temeri, să învăț să fiu mai răbdătoare, să nu mă mai stresez atât de mult și m-a învățat să bucur de oameni buni din jurul meu. Și de bine. Ceea ce vă doresc și vouă. Să vă bucurați de tot ce e bun în jurul vostru! Și, mai presus de toate, continuați să răspândiți binele alături de noi!

Anitta Pelin

O faptă bună neîmpărtășită este un exemplu pozitiv irosit. Fiecare poveste spusă de noi e o încurajare pentru cei care ne citesc să răspândească în jurul lor binele. Sunt extrem de mândră de evoluția unui proiect atât de frumos! În Bine a reușit într-un an să aducă în prim-plan atât oameni valoroși, cât si evenimente și acțiuni cu un impact deosebit asupra comunității. Contribuția fiecărui membru al echipei a fost extrem de importantă și sunt sigură că dacă proiectul ar avea propria lui voce, le-ar mulțumi tuturor. Aniversarea În Bine e despre fiecare voluntar și despre fiecare cititor în parte. Să auzim numai de bine!

Andreea Mîciu

Nu-mi vine să cred că facem deja un an de În Bine! Ador să văd oamenii zâmbind. Poate de aceea am ales calea voluntariatului. Așa că am devenit fata cu bereta care scrie povești adevărate despre oameni simpli. De când mi-am început misiunea am reușit să ies din zona mea de confort, am cunoscut oameni noi, i-am descusut, le-am pus viețile pe hârtie (și în online). La mulți ani, În Bine! Noi vom continua să răspândim faptele bune!

Erika Iszlai

Se spune că „o fotografie face cât o mie de cuvinte”. Revista În Bine face cât o mie de fapte bune. La cât mai multe! La mulți ani, În Bine!

Maria Țica

Proiectul În Bine a reușit să formeze o comunitate care ajută, inspiră și creează un loc mai frumos și mai prietenos pentru toți. Mă bucur mult că această inițiativă a luat naștere la Timișoara, iar eu pot să fiu parte a acestei comunități care încearcă să schimbe lucrurile. Deși trecem printr-o perioadă complicată, sunt sigură că binele va triumfa și împreună vor reuși să depășim toate obstacolele! Sunt atâția oameni și proiecte minunate despre care am scris, dar și mai multe pe care urmează să le descoperim.

Dumitrița Ungureanu

Revista În Bine împlinește un an. Sunt 365 de zile de când reușim să conturăm și să împărtășim cu voi poveștile unor oameni simpli, frumoși și faptele bune pe care aceștia le realizează zi de zi. În Bine reprezintă proiectul meu de suflet, este locul unde am avut oportunitatea să mă descopăr și să îi descopăr pe ceilalți, în toată unicitatea lor. Cred în oameni și în lucrurile bune pe care aceștia le pot face. De aceea sunt aici, să scriu despre eroii care schimbă lumea #înbine. La mulți ani!

Lorena Păcurar

Pentru mine În Bine reprezintă o modalitate prin care pot scoate BINELE la lumină! În Bine este un sentiment! Un sentiment de admirație pentru cei care nu se sfiesc să ofere o mână de ajutor oamenilor aflați în nevoie. În Bine este doză de bunătate necesară pentru a supraviețui într-o lume în care pare că ne îndepărtăm tot mai mult unii de ceilalți! În Bine este o STARE – O STARE DE BINE

Roxana Maria Mocanu

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Articole recente

Final de capitol: studenția în pandemie

Poveștile, gândurile și impresiile absolvenților PFC Minunata viață de student… E perioada în care trăiești fiecare moment la o intensitate uriașă. Pășești spre necunoscut, începi

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!