fbpx

Înscrieri noi la Social and Learning for students

Programul Social and learning for students, desfășurat de Mihai Donisan și Andrei Debren, doi tineri din Câmpulung Moldovenesc, și moderat și de alți numeroși meditatori, a intrat în vacanță. După o lună plină de cursuri atât pentru materiile obligatorii pentru Bacalaureat, cât și la alte materii captivante, proiectul SLS ia o pauză până la începutul anului viitor și așteaptă persoane care vor să se înscrie.

Social and Learning for Students este un program inovativ prin care învățământul online devine interactiv. Acest lucru s-a întâmplat prin implicarea elevilor olimpici și a celor care au dorit să își îmbunătățească cunoștințele sau să se dezvolte pe plan personal.

După o lună plină de meditații online, avem și câteva impresii despre experiența primei sesiuni de cursuri încheiate cu brio: „Experiența Social and Learning for students s-a ridicat peste așteptările noastre. Elevii meditatori s-au mobilizat foarte frumos și au reușit să creeze grupe la fiecare materie, astfel dezvoltând ideea proiectului nostru: de la lecții prezentate elevilor tip curs, la seminar interactiv cu aceștia. Am reușit să alcătuim orarul proiectului astfel încât un elev să poată participa la toate orele din proiect, fie că era înscris la ele sau nu, fiindcă cererea a fost mare pe parcurs”, spune Mihai Donisan, unul dintre inițiatorii proiectului.

Cursanții din toate colțurile tării au avut și o surpriză din partea organizatorilor: un maraton nocturn de matematică. La eveniment au putut participa și elevii care n-au apucat să se înscrie în prima sesiune a proiectului. Tot în acest sens, cei doi tineri din Câmpulung Moldovenesc au redeschis înscrierile atât pentru listele de meditatori cât și pentru beneficiari, elevi dornici să învețe online.

Am creat un formular de feedback, unde am primit foarte multe impresii pozitive, motiv pentru care dorim să continuăm această inițiativă și în 2021. Am deschis înscrierile, atât pentru elevi meditatori, cât și pentru elevi beneficiari, perioada de înscriere fiind până pe 31 decembrie 2020, ora 23:59. Într-o singura zi de la lansarea înscrierilor, avem un număr de peste 150 de elevi înscriși ca beneficiari și peste 40 de meditatori, aceștia fiind din vechea gardă în principal, dar și noi elevi care au văzut felul în care decurge proiectul și doresc să ni se alăture”, adaugă Mihai Donisan.

Pentru a vă înscrie ca meditatori în acest proiect online puteți să accesați link-ul chiar aici, iar pentru a putea fi elevi beneficiari, puteți să accesați link-ul acesta.

Distribuie:

Miruna Tiuca

Miruna Tiuca

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!