fbpx

Misiune

Prin inițiativa noastră, vrem să inspirăm, motivăm și ajutăm oamenii să privească lumea cu optimism, să aibă curajul să facă ceea în ce cred și să fie sinceri în tot acest timp.

Valori

  • Optimism – Credința neclintită că lucrurile pot fi mai bine sta țn spatele voinței
  • Curaj – Este hotărârea cu care pui în aplicare convingerile tale, și chiar dacă șansele nu sunt în favoarea ta, alegi să continui pe drumul tau.
  • Sinceritate – Însușirea de a fi onest și transparent în toate activitățile, atât cu cei din jur, cât și cu tine însuți

Despre Noi

ÎnBine este un proiect de antreprenoriat social care îşi propune să contribuie la crearea unei lumi mai bune prin răspândirea faptelor bune, promovarea voluntariatului şi încurajarea implicării civice şi sociale.

Razvan Sorca

Business Architect

Cred cu tărie că 1+1=11, sau exprimat în cuvinte: Forța oamenilor împreună este mai mare decât suma forțelor indivizilor.

Andrada Mazilu

Community Builder

Spun adesea despre mine că sunt un făuritor de visuri în educație. Cred în puterea educației de a forma și transforma lumea.

Anitta Pelin

Anitta Pelin

Storyteller-in-Chief

Văd lumea, plină de optimism, bucurie, bunătate și cred în puterea unui text de a schimba lucruri.

Alex

Alex Vidan

DIRECTOR OF BUZZ

Cu timpul mi-am dat seama că lumea e un loc mai bun decât avem noi impresia deseori, atunci am descoperit marketing-ul și am învățat să arăt lumii partea plină a societății.

Dana

Dana Luntraru

Community Developer

Poveștile lumii mă inspiră. Ele așază continuu în mine dorința de a fi om bun. Iubesc miracolele, iar bunătatea aduce cu sine miracole, întotdeauna.

Logo Aptiv
Sustainalytics Logo
Logo Kaufland
Kiddoteka logo
il classico logo
Logo EduHub
Logo Lavanda de Ficatar
Un pic de Bine in fiecare saptamana

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!