fbpx

Misiune

Prin inițiativa noastră, vrem să inspirăm, motivăm și ajutăm oamenii să privească lumea cu optimism, să aibă curajul să facă ceea ce cred și să fie sinceri cu ei înşişi. Revista noastră îşi propune să „îmbine”, precum piesele unul puzzle, iniţiativele care transformă societatea într-un loc mai bun, să formeze o comunitate în jurul dorinţei de a participa, prin voluntariat şi implicare civică, la transformarea în bine a lumii din jurul nostru.

Valori

  • Optimism. Credința neclintită că lucrurile pot fi mai bine stă în spatele cultivării voinței de a te implica.
  • Curaj. Hotărârea cu care pui în aplicare convingerile tale te defineşte, și chiar dacă șansele nu sunt în favoarea ta, alegi să continui să mergi pe drumul tău.
  • Sinceritate. Însușirea de a fi onest și transparent în toate activitățile e vitală, atât în relaţia cu cei din jur, cât și cu tine însuți.

Despre Noi

ÎnBine este un proiect care îşi propune să contribuie la crearea unei lumi mai bune prin răspândirea faptelor bune, promovarea voluntariatului şi încurajarea implicării civice şi sociale. Echipa este formată din studenți voluntari de la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul UVT.

ÎnBine a început ca un proiect al unui startup cofinanțat din proiectul „Susținerea și Motivarea Antreprenorilor Responsabili și Talentați – SMART Start Up” ID 105482 prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. În prezent el este susţinut de UVT, prin centrul de cercetare FabLab al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale comunicării. 

Copyrights by SUNTEM VOLUNTARI SRL 2023 © All rights Reserved. Design by faktorio.com

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!