fbpx

Comuna 30 – scriitori în devenire la Timișoara

În fiecare an, în 23 aprilie, lumea întreagă sărbătorește Ziua Internațională a Cărții, un eveniment dedicat celebrării lecturii, literaturii și promovării drepturilor de autor. Deși data își are rădăcinile conectate cu o serie de evenimente și personalități care au marcat lumea cărții (atât Miguel de Cervantes, cât și William Shakespeare au părăsit această lume într-o zi de 23 aprilie), sărbătoarea reprezintă o oportunitate de a celebra diversitatea culturală a lumii, dar și o ocazie pentru a reflecta asupra rolului pe care cărțile îl au în societatea contemporană, în plină eră digitală.

De Ziua Internațională a Cărții, vă facem cunoștință cu o parte din oamenii pasionați de poezie din Timișoara. Am pătruns în Comuna 30, o comunitate de oameni talentați, din domenii diferite, dar pe care îi reunește o pasiun… comună – poezia. Faceți cunoștință cu Alex Higyed și cu ceilalți membri ai cenaclului, prin intermediul materialului video realizat de Anastasia Begun și Teodora Popescu și a fotografiilor făcute de Crina Răducan.

Distribuie:

Articole recente:

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!