fbpx

Verde pentru Biciclete

Despre noi:

Cu gândul la orașul viitorului și inspirați de modele internaționale de succes, scopul “Verde pentru Biciclete” este acela de a promova bicicleta ca stil de viață activ și sănătos și de a susține și apăra drepturile și interesele bicicliștilor, mediind dialogul între cetățeni și autoritățile locale.

Fie că vorbim de deplasarea la muncă, la școală, la cumpărături, la întâlnirile cu prietenii și în plimbările de plăcere prin oraș sau prin împrejurimi- bicicleta este de departe cel mai apreciat și folosit mijloc de transport alternativ la nivel mondial.
Credem că protejarea mediului este vitală pentru o viață armonioasă dar vedem și latura mai pragmatică a lucrurilor, astfel luăm în calcul și rapiditatea, costul şi confortul unui mijloc de transport eficient pentru uzul personal dar și pentru întreaga comunitate.

Timișoara, fiind favorizată de așezarea geografică, dar și datorită comunității bicicliștilor exitenți deja – are șansa, printr-un efort comun și susținut, să devină un model de bună practică pentru întrega țară, fiind în topul candidaților la titlul de Capitala Bicicliștilor din România.

Verde pentru Biciclete este un îndemn la acțiune, este o stare de spirit!

Vrei să ne ajuți? Ne găsești aici:

Un pic de Bine in fiecare saptamana
Sustainalytics Logo
Logo Kaufland

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!