fbpx

Liga AC

Despre noi:

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC) este organizația studențească înființată în anul 1990 ce reprezintă interesele studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare și îi susține în viața socială și culturală.

Anual, Liga AC organizează proiecte demne de remarcat.

Printre cele mai mari regăsim Liga AC LABS – Laboratoare Aplicate în Beneficiul Studenților, ce constă într-o serie de laboratoare dedicate studenților dornici să își pună în aplicare cunoștințele dobândite în facultate, reușind astfel să își echivaleze parțial practica de vară.

Un proiect-concurs care vine în sprijinul studenților și elevilor pasionați de domeniul IT&C este iTEC – iT Engineering Contest.

Vrei să ne ajuți? Ne găsești aici:

Un pic de Bine in fiecare saptamana
Sustainalytics Logo
Logo Kaufland

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!