fbpx

Fundația Archaeus

Archaeus logo

Despre noi:

Fundația s-a născut în 2010. Inițial totul a pornit de la gandul că tinerii arhitecți trebuie sa aibe o platformă de lucru…fizic. Apoi multidisciplinaritatea, fără de care nu putem fi arhitecți în contact cu lumea înconjurătoare, a devenit o necesitate. Și s-a născut încet și Dealu Cerului ca program ALP (alternative learning programm). Din 2010 tabără internațională de vară, tot ce se construiește aici se face pe bază de concurs, premiul I are întâietate, evident.

Din 2020 cu încă un program în derulare / STEPS, sau cum să faci pași în dezvoltarea de concepte noi? Invitat special în fiecare an, într-un workshop de 5 zile dezvoltă propria metodă de răspuns la o temă de arhitectură.

Programul Cultural HUB, crede în continuare în tradițiile reinventate. Borangic, este un proiect care atrage atenția asupra ultimei familii din România care crește viermi de mătase, scoate și țese firul în războaie manuale.

Archi’TOOLS este un program destinat liceelor de arhitectură, un program care va căuta să raspundă nevoii de pregatire a unei programe creative pentru 1400 de liceeni. 4 licee vor implementa timp de 4 ani propunerea a 10 invitați arhitecți, sociologi, psihologi, pedagogi și elevi. 

Vrei să ne ajuți? Ne găsești aici:

Un pic de Bine in fiecare saptamana
Sustainalytics Logo
Logo Kaufland

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!