fbpx

Compania D’arte

Despre noi:

Compania D’arte este o organizație non profit care își propune să contribuie la afirmarea pe scena românească și europeană a artei și culturii române dorind să schimbe atitudini și mentalități defectuoase instalate în societatea românească, acționând împreună cu artiști, oameni de cultură și susținători ai adevăratelor valori culturale. Prin programele noastre promovam arta și cultura românească în context european, vizăm educarea prin intermediul artei a copiilor și tinerilor – viitorii promotori culturali, susținem incluziunea socială și dezvoltarea personală a categoriilor sociale defavorizate prin acțiuni culturale specifice.

Vrei să ne ajuți? Ne găsești aici:

Un pic de Bine in fiecare saptamana
Sustainalytics Logo
Logo Kaufland

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!