fbpx

Asociația Trib’Art

Despre noi:

Ne-am dorit o formulă care să ne permită să facem ceea ce știm mai bine: să schimbăm (măcar puțin) modul în care se întâmplă lucrurile în materie de evenimente culturale. Asociația Trib’Art aka #tribulartistic este contextul ce definește forma noastră de exprimare.

Dezvoltăm și promovăm manifestări cultural-artistice prin organizarea de evenimente, independente sau în parteneriat cu alte asociații, implementate la nivel local și național. Avem încredere în ideile, inițiativele și proiectele tinerilor pe care dorim să-i susținem în demersurile lor culturale.

În tot acest demers, de a schimba (măcar puțin) perspectiva asupra a ceea ce sunt sau pot fi evenimentele culturale, conectăm oameni și resurse.

Acum că ne cunoaștem mai bine, let’s talk culture!

Vrei să ne ajuți? Ne găsești aici:

Un pic de Bine in fiecare saptamana
Sustainalytics Logo
Logo Kaufland

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!