fbpx

Asociația Copii și Zâne

Logo copii si zane

Despre noi:

Noi suntem Asociația Copii și Zâne, înființată în 2009 sub denumirea de Asociația Autism Infantil Timișoara, pentru a veni în sprijinul copiilor cu nevoi speciale și familiilor acestora. Prin proiecte educaționale și de informare, Asociația promovează modalități eficiente de îngrijire, educație și integrare, urmărind bunăstarea copiilor și a părinților acestora și valorizarea potențialului fiecăruia. Misiunea noastră este de a crea un model de abordare terapeutică și educațională atât a copiilor cu dizabilități, cât și a copiilor tipici în comunitate, pentru a oferi șansele cele mai bune pentru o viață independentă și integrare în societate.

Beneficiarii noștri sunt copii diagnosticați cu autism, tetrapareză, hipoacuzie, probleme de comportament și diverse alte tulburări de dezvoltare. În prezent sprijinim 35 de copii cu vârsta cuprinsă între 1 an și 20 ani. Fiecare copil beneficiază de un program de recuperare a întârzierilor în dezvoltare, desfășurat zilnic, existând chiar până la 40 de ore de terapie pe săptămână pentru un copil.

Vrei să ne ajuți? Ne găsești aici:

Un pic de Bine in fiecare saptamana
Sustainalytics Logo
Logo Kaufland

Ne bucuram ca vrei sa te implici

Cum crezi că ar arăta lumea din jurul tău dacă fiecare dintre noi ar face zilnic câte o faptă bună? Cum s-ar simți fiecare dintre noi dacă ar contribui la schimbarea în bine a unui alt destin?
Nu știm răspunsul pentru toată lumea, dar pentru noi e deja clar că ne simțim bine! Și pentru că ne place să împărțim…bunătatea, poveștile și dulciurile, căutăm colegi de echipă!